Autor: Margot Vent • 12. detsember 2022

GALERII: Toimus konverents Meditsiin 2023

Tallinnas L'embitu hotellis toimus möödunud reedel Meditsiiniuudiste konverents Meditsiin 2023.
Toimus konverents Meditsiin 2023.
Foto: Meeli Küttim

Konverentsi esimeses osas rääkis juhtiv tervishoiuspetsialist ja Maailmapanga globaalse tervise koordineerimise nõunik Toomas Palu globaalsetest suundadest tervishoidude rahastamises ja Eesti võimalustest ning tervisekassa juhatuse esimees Rain Laane tervisekassa tulevikust. Ettekande tegi ka tervise- ja tööminister Peep Peterson ning kuulutati välja tänavune meditsiinimõjutaja.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708