Autor: Meditsiiniuudised • 20. detsember 2022

Peaasi.ee pakub tasuta nõustamist tuhandele noorele

Vaimse tervise edendamisega tegelev portaal peaasi.ee saab uuel aastal pakkuda tasuta nõustamist tuhandele noorele.
Peaasi.ee pakub uuel aastal tasuta nõustamist tuhandele noorele.
Foto: Shutterstock

"Kriisiaastad on jätnud noorte vaimsele tervisele sügava jälje: hinnanguliselt vajaksid vaimse tervise tuge suisa pooled noortest, kes kogevad peamiselt meeleolulangust, ärevust või vaimset kurnatust. Praegu ei ole vaimse tervise abi noortele piisavalt kättesaadav, mis toob kaasa probleemide süvenemise, tähendades omakorda suuremat survet ülekoormatud tervishoiusüsteemile. Peame astuma suuremaid samme, et noored saaksid pingetega toime tulla, end hästi tunda ning ühiskonnas panustada," selgitas peaasi.ee tegevjuht, kliiniline psühholoog Anna-Kaisa Oidermaa.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099