Autor: Meditsiiniuudised • 29. detsember 2022

Hiina haiglad ja matusebürood on COVID-i tõttu äärmiselt hõivatud

Hiina haiglad ja matusebürood on tugeva surve all, kuna kasvav COVID-19 laine vähendab järjest ressursse, samas kui haiguspuhangu ulatus ja kahtlused ametlike andmete õigsuse suhtes on nii mõnegi riigi pannud kaaluma uute Hiina reisimise reeglite kehtestamist.
Hiinas Fujiani provintsis Fuzhou spordisaalis asuv ajutine palavikukliinik.
Foto: Reuters

Hiina tühistas sel kuul maailma rangeimad COVID-i piirangud, et oma räsitud majandus tuleval aastal taaselustada. Piirangute tühistamine on kaasa toonud COVID-i pidurdamatu leviku üle riigi, kirjutas Reuters.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099