Autor: Meditsiiniuudised • 11. jaanuar 2023

HIVi konverentsil osalesid tunnustatud spetsialistid

Lääne-Tallinna Keskhaiglas toimus eelmise aasta lõpus interdistsiplinaarne konverents “Ühiselt HIV-epideemia vastu". Vestlusringis oli arutlusel teema, kuidas HIVi mitte maha magada ja kuidas hakkama saada ravimite koostoimetega.
Vasakult: Margus Saar, Maris Jesse, Kristi Rüütel, Kai Zilmer ja Brigitha Kask.
Foto: Aleksandra Valner.

Vestlusringis osalesid tervise- ja tööministri nõunik Maris Jesse, TAI vanemteadur Kristi Rüütel, Lääne-Tallinna Keskhaigla nakkuskliiniku ülemarst Kai Zilmer ja tervisekassa arendusosakonna projektijuht Brigitha Kask. Vestlust juhtis Margus Saar ERRist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099