Autor: Meditsiiniuudised • 25. jaanuar 2023

Pelgulinna sünnitusmaja saab annetuse toel kõrgtehnoloogilise simulatsioonimannekeeni

Pelgulinna sünnitusmaja saab Rocca al Mare ja Kristiine keskuste kogutud jõuluannetuse toel kõrgtehnoloogilise simulaatorbeebi, mis aitab tõsta meditsiinimeeskonna võimekust ning harjutada keerulisi situatsioone enneaegsete laste ravis.
Pelgulinna sünnitusmaja saab annetussumma eest kõrgtehnoloogilise simulatsioonimannekeeni.
Foto: Citycon

"Kuigi umbes 5% lastest sünnib tänapäeval enneaegsena, on kogu haigla meeskonnal vaja valmis olla ka harva esinevateks väljakutseteks. Kõrgtehnoloogiline simulaatorbeebi võimaldab meditsiinipersonalil harjutada praktilisi oskusi, näiteks vastsündinule veenitee rajamist, pleuradreeni paigaldamist, samuti südametöö, vererõhu ja kehatemperatuuri mõõtmist ning palju muud," lausus sünnitusmaja naistekliiniku ülemarst dr Piret Veerus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099