Autor: Margot Vent • 31. jaanuar 2023

IFRC: riigid on tulevasteks pandeemiateks ohtlikult ette valmistamata

Maailma suurima katastroofidele reageerimise võrgustiku - Rahvusvahelise Punase Risti ja Punase Poolkuu Seltside Föderatsiooni (IFRC) - esmaspäeval avaldatud aruande kohaselt on maailm tulevasteks pandeemiateks ohtlikult ette valmistamata ja riigid peaksid oma valmisolekuplaane hiljemalt aasta lõpuks uuendama.
Bangladeshi Punase Poolkuu Seltsi vabatahtlik varustab 2021. aasta septembris Bangladeshis Satkhiras eakat meest hapnikuga.
Foto: IFRC/Mir Hossen Roney

IFRC ütles oma 2022. aasta katastroofide aruandes, et riigid on tulevasteks puhanguteks ohtlikult ette valmistamata, ehkki COVID-19 tapab rohkem inimesi kui ükski maavärin, põud või orkaan ajaloos, vahendas Reuters.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708