Autor: Margot Vent • 31. jaanuar 2023

Verekeskused kutsuvad ettevõtteid uusi veregruppe looma

Eesti verekeskused kutsuvad ettevõtteid ja kollektiive ühiselt verd loovutama, et lisaks hea tegemisele kasvatada meeskonna ühtekuuluvustunnet.

"Meeskonna iga liige annab endast parima ja on oluline ettevõtte eesmärkide saavutamiseks. Paraku on meie hulgas ka neid häid kolleege, kes ei saa täita oma rolli meeskonnas, sest on sattunud kriitilises seisundis haiglasse ja vajavad elupäästvat vereülekannet. Sellise kolleegi elu saab päästetud veredoonorite abiga, sest vere ainsaks allikaks on teine inimene," seiab üleskutses.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099