Autor: Meditsiiniuudised • 1. veebruar 2023

Miecys-Pharmi tegevjuhiks sai Kirke Pentikäinen

Käsimüügiravimite-, tervise- ja kosmeetikatoodete maaletooja Miecys-Pharm tegevjuhina alustas jaanuaris tööd Kirke Pentikäinen, kes seab eesmärgiks ettevõtte pakutava sortimendi laiendamise ja uute rahvusvaheliste kaubamärkide Eesti turule toomise.
Kirke Pentikäinen
Foto: Erakogu

"Miecys-Pharm on Eesti turul tegutsenud juba üle 25 aasta. Meie portfellis on näiteks sellised kaubamärgid nagu Humer, Urgo ja Magnesium Diasporal," rääkis Kirke Pentikäinen, lisades, et ettevõtte tänavune eesmärk on kasvatada nii pakutavate toodete valikut kui ka laiemat müügivõrku.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708