Autor: Meditsiiniuudised • 17. veebruar 2023

Ekspertkomisjon sai kaebuse seoses nelja-aastase Ukraina lapse surmaga

Veebruari algul viidi Viljandist Tartu haiglasse 40kraadise palavikuga nelja-aastane Ukraina laps, kelle süda seal seiskus. Tervishoiuteenuse kvaliteedi ekspertkomisjonile on juhtumi kohta tehtud kaebus, mida võidakse hakata arutama märtsi lõpus.
Tervishoiuteenuse kvaliteedi ekspertkomisjon võib 4aastase Ukraina lapse surmaga seoses saadud kaebust arutama hakata märtsi lõpus.
Foto: Shutterstock

Teadaolevalt käis lapse juures esmalt kiirabi, ent kuna päeva jooksul lapse tervis halvenes, pöördusid vanemad temaga haiglasse. Seal leiti, et laps võib vanematega koju tagasi pöörduda. Et olukord muutus üha halvemaks, kutsusid vanemad taas kiirabi ja laps saadeti Tartu ülikooli kliinikumi laste intensiivravi osakonda, kus tema süda seiskus, vahendab Delfi Sakalas kirjutatut.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708