Autor: Meditsiiniuudised • 27. veebruar 2023

Eesti soovib loobuda enamikust 1,3 miljonist tellitud vaktsiinidoosist

Eesti peab koos Euroopa Komisjoniga läbirääkimisi, et muuta Pfizeriga euroliidu ühishankega sõlmitud lepingut, mille järgi peaks Eestisse jõudma veel 1,3 miljonit koroonavaktsiini doosi. Loobuda soovitakse võimalikust paljudest doosidest.
Eesti soovib loobuda enamikust 1,3 miljonist tellitud vaktsiinidoosist.
Foto: Shutterstock

Sotsiaalministeeriumi rahvatervise osakonna juhataja Heli Laarmanni sõnul on läbirääkimistel laual nii lepingu kestvuse pikkus, tarnimata dooside koguse võimalik vähendamine kui ka dooside hind, kirjutas ERR.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708