Autor: Meditsiiniuudised • 27. veebruar 2023

GALERII: PERH avas uue, vähipatsientidele mõeldud Y-korpuse

Põhja-Eesti Regionaalhaigla avas esmaspäeval Mustamäe meditsiinilinnakus oma uue Y-korpuse, mis loob vähipatsientidele tipptasemel ravivõimalused, koondades haigla vähiravi kaasaegsesse ja patsiendisõbralikku keskkonda.
PERHi juhatuse esimees Agris Peedu korpuse avamisel.
Foto: Raul Mee

Regionaalhaigla juhatuse esimees Agris Peedu selgitas oma avakõnes, et uue, 2020. aasta detsembris nurgakivi saanud Y-korpuse näol on eelkõige tegemist vähiravikeskusega. "Uus korpus annab meie patsientidele võimaluse tunda end ravikeskkonnas hästi, lähedastele võimaluse külastada patsiente individuaalsemalt ning personalile võimaluse teha tööd tänapäevastes töötingimustes," rääkis ta, tänades Merko Ehitus Eestit, Põhjamaade Investeerimispanka ning kõiki haigla töötajaid, kes uue hoone valmimisse oma panuse andsid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708