Autor: Rahel Lepp • 28. veebruar 2023

Õde Kristjan koolitab nii parameedikuid kui ka väikseid lapsi

Kunda mees Kristjan Laubholts (26) töötab igapäevaselt Rakvere haigla erakorralise meditsiini osakonnas õena, kuid Eesti riigi parema valmisoleku tarvis õpetab ka kaitseliidu parameedikuid sooritama peenemat sorti "näputööd" ning on võtnud teiste tegemiste hulgas oma südameasjaks lastele esmaabi õpetamise eakohasel viisil.
Kristjan Laubholts täidab oma missiooni - tõsta inimeste oskust teisi aidata vaatamata abistaja vanusele.
Foto: Reti Kokk

Viimasena nimetatud tegevusele lõi magistrikraadiga intensiivõenduse eriõe professiooniga Laubholts eelmisel aastal ümber juriidilise keha ja asutas oma ettevõtte nimega OÜ Corulus Edendamine. "Ettevõte sündis puhtalt entusiasmist ja missioonitundest tõsta inimeste terviseteadlikkust ja pakkuda kvaliteetset esmaabi õpet," sõnas Laubholts. Ettevõttes on tema partneriks pedagoogist abikaasa Kairi, kes enne kahe lapse sündi töötas klassiõpetajana ja praegu, kolmanda lapse ootel on lõpetamas eripedagoogika õpinguid, kirjutas Lääne-Virumaa uudised.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099