Autor: Margot Vent • 22. märts 2023

Viljandi haiglas selgusid parimad kaastöötajad ja silmapaistvamad ettevõtmised

Viljandi haigla töötajad valisid ka tänavu endi seast eriliselt silma paistnud või oma käitumisega eeskujuks olnud kolleegid ning teod, mis aitasid kaasa haigla eesmärkide saavutamisele või nõudsid laiapõhjalist koostööd ja hoolimist haiglana arenemiseks. Nominatsioone tuli ka sotsiaalala töötajate ja valdkonda panustajate tunnustusürituselt.
Viljandi haigla ja selle töötajad nimetati Viljandi Pärimusmuusika Aidas toimunud sotsiaalala töötajate ja valdkonda panustajate tunnustusüritusel laureaatideks viies kategoorias.
Foto: Hilka Raba

Mullused kaastöötaja laureaadid on Triinu Rõigas ambulatoorse ravi osakonnast, Signe Oolep laboratooriumist, Aivar Soomann radioloogia osakonnast, Kristiina Mikk erakorralise meditsiini osakonnast, Tiia Mettus erihooldusest, Kaire Kiiver hooldusosakonnast, Tiidrek Koemets kirurgiaosakonnast, Anneli Savolainen erakorralise meditsiini üksusest, Anne-Ly Kaljula ja Merle Kikas statsionaarse ravi osakonnast, Helina Randma üldametikohtadest, Tiia Helve sünnitusabi ja günekoloogia osakonnast ja Annika Viimsalu akuutpsühhiaatria osakonnast.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708