Autor: Meditsiiniuudised • 23. märts 2023

Lastehaigla täitis aastaplaanid kriiside kiuste

SA Tallinna Lastehaigla juhatus esitles kolmapäeval töötajatele haigla ravitegevuse traditsioonilist aastaaruannet, mille kohaselt lõpetati mullune majandusaasta 1,4 miljoni eurose positiivse tulemiga.
SA Tallinna Lastehaigla täitis aastaplaanid kriiside kiuste.
Foto: Kaarel Tigas

"Haigla saab tänu teile oma põhieesmärgiga – aidata parimal võimalikul moel ja teadmistega haigeid lapsi – hästi hakkama. Haigla majandusaasta tulem on positiivne ning majanduslik jätkusuutlikkus tagatud," ütles haigla juhatuse esimees doktor Katrin Luts. "Usun, et te teete laste tervise nimel ka homme kõik, milleks te suutelised olete," lisas ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708