Autor: Meditsiiniuudised • 30. märts 2023

Tervishoiusekretäri kutset hakkab andma Eesti Juhi Abi Ühing

Tervishoiu kutsenõukogu kinnitas järgnevaks viieks aastaks tervishoiusekretäri kutse andjaks Eesti Juhi Abi Ühingu.
Tervishoiusekretäri kutset hakkab andma Eesti Juhi Abi Ühing.
Foto: Shutterstock

Ühingu juhatuse esimehe Janne Kerdo sõnul on tervishoiualaste teadmistega assisteerivaid inimesi meditsiinisüsteemis hädasti tarvis: juba OSKA tervishoiuvaldkonna uuringust selgus, et nii haiglad kui ka perearstikeskused vajavad töötajaid, kes orienteeruksid tervishoiu terminoloogias ja saaksid vastuvõttudel assisteerida, aidates säästa tehnilist laadi ülesannete arvelt arstide ja õdede tööaega. OSKA soovitustele tuginedes töötati 2021. aastal välja tervishoiusekretäri 5. taseme kutsestandard.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708