Autor: Meditsiiniuudised • 3. aprill 2023

Viljandi haigla avas vaimse tervise mobiilse kabineti

Eelmisel nädalalal avati Jämejala Pargis Viljandi haigla uus mobiilne kabinet, mille eesmärk on osutada vaimse tervise teenust ambulatoorse sundravi patsientidele, teenus on patsientidele üle Eesti. Mobiilne kabinet alustab sõite aprillikuus.
Fotol: Viljandi haigla uue mobiilse kabineti avamine.
Foto: Kristjan Kivistik

Tegemist on järjekorras juba kuuenda mobiilse kabinetiga, mis on viimaste aastate jooksul kasutusele võetud. Osa bussidest kuulub Viljandi haiglale ning osa Eesti Vähiliidule, kellega koostöös osutatakse ennetusteenuseid. Nii sõidavad mööda Eestit Viljandi haigla mobiilne röntgeni- ja töötervishoiukabinet, mammograafiabuss, mobiilne nahakabinet, mobiilne meestekabinet, mida kasutatakse ka naistele ennetusteenuste osutamisel, ning Ida-Virumaal ka sõltuvusravi- ja rehabilitatsioonikeskuse kahjude vähendamise buss.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708