Autor: Meditsiiniuudised • 10. aprill 2023

Nõustaja: uute tubakatoodete kasutajad on praegu otsekui katsejänesed

Tavasigarettide kasutamine küll langeb, kuid probleem on uudsete tubaka- ja nikotiinitoodete, nagu e-sigarettide ja huuletubaka tarvitamise populaarsemaks muutumine, eriti just noorte seas. Tubakast loobumise nõustajad jagavad infot uudsete tubakatoodete ohtude kohta.
Selleks, et hinnata uute tubakatoodete ohutust tõenduspõhiselt, on vaja vähemalt 10-15 aastat.
Foto: Shutterstock

OÜ Võru Arst pereõde Piret Haljend tõdes, et näeb oma igapäevatöös e-sigareti tarvitajate arvu kasvu, eriti noorte seas. „Tavasigarettide suitsetamine jäetakse maha ja hakatakse tõmbama e-sigaretti, sest seda peetakse ohutumaks,“ vahendas Haljend inimeste seas levinud arusaama.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099