Autor: Meditsiiniuudised • 10. aprill 2023

Eestisse on vaja viljatusravi ja sugurakudoonorite andmekogu

Reedel toimunud Tartu Viljatusravi ja Embrüoloogia Seltsi (EVES) kevadseminaril jõudsid erialaspetsialistid ja ametkonnad arusaamisele, et Eestisse on vaja viljatusravi ja sugurakudoonorite riiklikku registrit.
Fotol: Diskussiooni paneel EVES Kevadseminaril 31.03.2023.
Foto: Keiu Simm

Reedel, 31. märtsil toimus Tartus Eesti Viljatusravi ja Embrüoloogia Seltsi (EVES) kevadseminar, millest võtsid osa Eesti reproduktiivtervisega seotud spetsialistid nii kõigist Eestis tegutsevatest viljatusravikeskustest kui ka koostööpartnerid Sotsiaalministeeriumist, Tervisekassast, Ravimiametist ja Tervise Arengu Instituudist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099