Autor: Meditsiiniuudised • 14. aprill 2023

Ida-Viru Keskhaiglas alustas vastuvõttu müofunktsionaalne terapeut

Füsioterapeut on läbinud müofunktsionaalse terapeudi täiendkoolituse ning on valmis võtma eelkõige lapspatsiente, kes vajavad ortodondi saatekirja alusel orofatsiaalset müofunktsionaalset teraapiat, mis on suunatud näo- ja suupiirkonna lihaste funktsioonide parandamisele.
Fotol: Ljubov Ananjeva, kes asus Ida-viru Keskhaiglas tegema vastuvõtte müofunktisonaalse terapeudina.
Foto: Ida-Viru Keskhaigla SA

Taastusravi- ja õendusabikliinik ning hambakliinik annavad teada, et alates detsembrist on avatud müofunktsionaalse terapeudi vastuvõtt, mida teostab taastusravi- ja õendusabikliiniku füsioterapeut Ljubov Ananjeva. Füsioterapeut on läbinud müofunktsionaalse terapeudi täiendkoolituse ning on valmis võtma eelkõige lapspatsiente, kes vajavad ortodondi saatekirja alusel orofatsiaalset müofunktsionaalset teraapiat.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099