Autor: Meditsiiniuudised • 20. aprill 2023

Regionaalhaigla Grand Man 2023 on professor Margus Viigimaa

Terviseminister Riina Sikkut, sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo ja Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) juhatuse liikmed andsid neljapäeval pidulikul tunnustusõhtul professor Margus Viigimaale üle Regionaalhaigla 2023. aasta Grand Man tiitli ehk elutööpreemia.
Professor Margus Viigimaa (vasakult kolmas) on Regionaalhaigla töösse ja arengusse panustanud pea 20 aastat.
Foto: KARLI SAUL

"Professor Viigimaa kannab endas väärtuseid, mis on Regionaalhaiglale olulised. Tema tegevused ja saavutused on nähtavad kõigile – patsientidele ja kolleegidele, nii siseriiklikul kui rahvusvahelisel tasandil," rääkis haigla juhatuse esimees Agris Peedu. "Mis mind professor Viigimaa juures enim paelub on see, et ta räägib inimkeeli. Tihti heidetakse eri valdkondade tippjuhtidele ette, et nad räägivad liiga keeruliselt. Professor Viigimaa on aga leidnud just selle õige sõnavara ja õige keele, rääkides lihtsalt ja arusaadavalt nii professorite ja valitsuse liikmete kui patsientide või üldiselt Eesti rahvaga," selgitas Peedu. "Õnnitlen südamest igati teenitud tunnustuse puhul professor Viigimaad, kes oma erakordse töövõime, sihikindluse ja soojusega on eeskujuks meile kõigile," lisas ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099