Autor: Meditsiiniuudised • 26. aprill 2023

Euroopa Komisjon algatas 20 aasta suurima ravimireformi

Euroopa Komisjon algatas kolmapäeval üle 20 aasta suurima reformi ravimiregulatsioonis, mille üks ettepanek paljudest on, et koopiaravimeid võiks toota lubada kaheksa, mitte 12 aasta järel nagu seni. Lubatakse ka kiirendada uute ravimite patsientideni jõudmist.
Ravimid
Foto: Shutterstock

Tegemist on üle 20 aasta suurima reformiga, millega muudetakse õigusaktid paindlikumaks ning kohandatakse need inimeste ja ettevõtjate vajadustele. Reform muudab ravimid kättesaadavamaks, ligipääsetavamaks ja taskukohasemaks.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099