Autor: Meditsiiniuudised • 19. mai 2023

Minister Sikkut: tugevatest perearstidest saagu sajandi terviseuuendus

Terviseminister Riina Sikkut ütles reedel tähistataval rahvusvahelisel perearstide päeval, et Eesti terviseinnovatsiooni üks edulugudest võiks olla just kvaliteetne ja hästi toimiv perearstisüsteem, mille kättesaadavuse nimel peab riik mõistagi korralikult pingutama.
Minister Sikkuti sõnul võiks Eesti terviseinnovatsiooni üks edulugudest olla just kvaliteetne ja hästi toimiv perearstisüsteem..
Foto: Majandusministeerium

"Kipume arvama, et innovatsioon tervishoius tähendab eelkõige 21. sajandi ravimeid või üha keerukamaid aparaate. Ent näide tippinnovatsioonist tervisesüsteemis võiks olla ka see, kui suudame pakkuda väga head esmatasandi arstiabi," rääkis minister. "Nii et inimene saab võimalikult kaua kodulähedast ja kvaliteetset abi, nii diagnoosimist kui ravi oma perearstilt, selmet olla sunnitud rohkesti erinevate haiglate vahel sõitma," selgitas ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708