Autor: Kadi Heinsalu • 6. juuni 2023

Merck Serono toetas mullu viljatusraviarste ja embrüolooge

Ravimifirma Merck Serono OÜ toetas EFPIA reeglite järgi avalikustatud tabeli järgi teistest enam viljatusravi arste ja embrüolooge väliskonverentsidel osalemisel.
Merck Serono logo
Foto: https://www.merckgroup.com/ pildipank

Suurima summa 4363 eurot sai LTKH viljakusravikeskuse IVFi labori juhataja embrüoloog Elina Haller-Mahlakas. Tegemist oli rahvusvahelise konverentsi osalus-, reisi- ja majutuskuludega. Teisel kohal oli Nova Vita kliiniku embrüoloog Kristine Roos 3169 euroga ja kolmandal kohal ITK viljatusravikeskuses töötav günekoloog-juhtivarst Tiina Rass 2846 euroga. Nimekirjas on teisigi viljatusraviga tegelevaid arste ja spetsialiste. Kokku toetati isikuid 29 956 euro eest, tabeli järgi lubas neist oma nime avalikustada 43%.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099