Autor: Meditsiiniuudised • 8. juuni 2023

GALERII: Ülemiste City ärilinnakus valmiv uus tervisemaja sai nurgakivi

Fotol: Ülemiste Citysse valmiv järjekorras teine tervisemaja sai nurgakivi.
Foto: Kalev Lilleorg
Eile sai Ülemiste ärilinnakusse valmiv ning 20 miljonit eurot maksev tervisehoone nurgakivi. Aasta pärast valmiva tervisemaja suurimaks rentnikuks saab Tartu Ülikooli Kliinikum, lisaks veel mitmeid erinevaid ravi- ja nõustamisteenuseid pakkuvad tervishoiuasutused.

Mainor Ülemiste nõukogu liige Sten Pärnitsa sõnul uue tervisemaja valmimisega saab Ülemiste terviselinnakust Eesti kõige terviklikum erakapitali baasil arendatud tervisekompleks, mis toob kokku tipptasemel ennetava ravi, diagnostika, kirurgia ja eriarstiabi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708