Autor: Meditsiiniuudised • 21. juuni 2023

Avatakse Narva haigla ajaloolise hoone 110. aastapäevale pühendatud näitus

Narva haigla fuajees avatakse esmaspäeval haigla ajaloolise hoone 110. aastapäevale pühendatud näitus "110 aastat Narva meditsiini teenistuses". Avamisele järgneval kontserdil haigla purskaevu juures esinevad teiste seas haigla meedikud.
Narva haigla hoone tähistab näitusega 110. aastapäeva.
Foto: Narva haigla

Narva haigla on suurema osa oma ajaloost tegutsenud 1913. aastal arhitekt Aleksandr Wladovsky projekteeritud hoones, mis on näinud eri riigivõime ja üle elanud mitmeid sõdu, püsides vankumatult kohaliku kogukonna teenistuses. Haigla panus inimelu säilitamisse nii sõja kui ka rahu ajal on olnud hindamatu.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099