Autor: Kristiina Käit • 30. juuni 2023

Kannus: ideaalis valmib uus ühtne õendusmäärus tuleva aasta aprilliks

Teisipäeval kohtusid Eesti Õdede Liidu esindajad terviseala asekantsleri Heidi Alasepaga, et arutada valmivat õendusmäärust, mis koondaks mitmed erinevad õendustööd puudutavad määrused üheks. Kõne all olid ka õendusabi kvaliteedi tagamine ja määrusesse jõudvad uuendused.
Fotol: Eesti Õdede Liidu president Anneli Kannus.
Foto: Eesti Õdede Liit

Eesti Õdede Liidu presidendi Anneli Kannuse sõnul kohtusid EÕL esindajad teisipäeval terviseala asekantsleri Heidi Alasepaga, et rääkida 2024. aastal valmivast õendusmäärusest, mis koondab õdede tööd puudutavad sätted ja kuhu saab sisse viidud juba praktikas kasutusel olevad uuendused.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099