Autor: Meditsiiniuudised • 30. juuni 2023

Tallinnas toimus rahvusvaheline immunoloogia suvekool

Tartu Ülikoolile lisaks oli konverentsil palju kaaskorraldajaid. Loengud pidasid ala tipp-spetsialistid autoimmuunsuse, B-rakkude ja komplemendi vallas nii Eestist kui välismaalt, samuti noortedlased.
Seekordne suvekool oli järjekorralt seitsmes
Foto: Shutterstock

4.-16. juunil toimus Tallinnas Viru konverentsikeskuses rahvusvaheline immunoloogia suvekool “ABC7: Autoimmunity, B cells and Complement", mida korraldasid Tartu Ülikool ja Helsingi Ülikool, Eesti Immunoloogide ja Allergoloogide Selts (EIAS), Põhjamaade Komplemendi Komitee (NCC) ja Euroopa Immunoloogia Ühingute Föderatsioon (EFIS). Lisaks toetas suvekooli toimumist ka Põhjamaade Ministrite Nõukogu (Norden), vahendas Tartu Ülikooli meditsiiniteaduskond.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708