Autor: Meditsiiniuudised • 6. juuli 2023

Kuressaare Haigla kiirabi sai kaks uut sõidukit

Kuressaare haigla uutes kiirabiautodes on juhiste järgi kindel varustus ja ühes autos uuendusena defibrillaator. Üks uus sõiduk läheb Orissaarde, teine jääb Kuressaare brigaadi kätte.
Fotol: Kuressaare haigla uus kiirabiauto.
Foto: Kuressaare Haigla SA

Kuressaare haigla vastutava kiirabiõe Angela Siinori sõnul on uus on alati parem. "Varustus on sama, sest meil on juhiste järgi alati kindel varustus. Ise seda muuta ei tohi. Küll aga sai üks auto uue defibrillaatori. Autod on suured, ruumi palju," rääkis Siinor. Ta lisas, et head ja vead selguvad töö käigus. "Kui TEHIK on autode IT süsteemid töökorda seadnud, alustame nendega Saaremaa ja Muhumaa patsientide teenindamist. Hetkel oleme väga positiivselt häälestatud," rõõmustas Siinor.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708