Autor: Meditsiiniuudised • 12. juuli 2023

Ravimiameti esimene aastaraamat ilmus eesti ja inglise keeles

Selle aasta kevadel valmis ravimiametil esimest korda virtuaalne aastaraamat, mis võtab kokku ameti eelmise aasta suuremad kordaminekud ning annab ülevaate iga osakonna tööst 2022. aastal. Aastaraamat ilmus kevadel eesti keeles, nüüd on valminud ka ingliskeelne versioon.
Fotol: Ravimiameti esimese aastaraamatu ingliskeelne esikaas. Aastaraamat võtab kokku möödunud aasta tähtsamad sündmused. Sellisel kujul ilmub aastaraamat esimest korda, nüüd on saadaval ka ingliskeelne versioon.
Foto: Ravimiamet

Nüüd on valminud raamatust ka ingliskeelne versioon, teatas ravimiamet.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708