Autor: Meditsiiniuudised • 13. juuli 2023

Nele Labi: miks meil veel ei ole personaalmeditsiini?

Miks Eestis ei ole veel personaalmeditsiini? Või personaalseid õpiradasid? Ja üldse seda paljuräägitud personaalset riiki? Sellel teemal arutleb sotsiaalministeeriumi innovatsiooni asekantsler Nele Labi.
Fotol: sotsiaalministeeriumi innovatsiooni asekantsler Nele Labi.
Foto: Silver Raidla

Eesti e-riik on üleilmselt tuntud ja imetletud, aga meile endile tihti tundub, et kõik on aeglane ja saamatu. Tahaks juba ometi, et ei peaks üldse riigiga asju ajama, kirjutab sotsiaalministeeriumi innovatsiooni asekantsler Nele Labi sotsiaalministeeriumi infokirjas.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099