Autor: Kristiina Käit • 14. august 2023

Perearsti Nõuandeliin teenis Confidole teist aastat üle poole miljoni euro kasumit

2019. aasta sügisest Confido erameditsiinigruppi kuuluv perearsti nõuandetelefon on olnud kaks majandusaastat üle poole miljoni euroga kasumis, käive oli mullu 1,9 miljonit eurot, mis kahanes võrreldes eelmise perioodiga 13%.
Perearsti Nõuandetelefoni teenindusjuht ja juhatuse liige Kärt Kukk
Foto: Karli Saul

Perearsti Nõuandeliin OÜ on tervisekassa poolt rahastatud perearsti nõuandetelefoni 1220 teenust pakkunud alates 2005. aastast. Perearsti Nõuandeliin kuulub alates 2019. aasta oktoobrist Confido meditsiinigruppi, mille emaettevõte on Confido Healthcare Group OÜ, kirjutab ettevõte oma mulluses majandusaasta aruandes.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708