Autor: Kristiina Käit • 16. august 2023

Mullu kahanes kordades OÜ Loote Ultraheliskriiningu ärikasum

Naistearst Marek Šoisile kuuluva OÜ Loote Ultraheliskriiningu mulluse majandusaasta kasum kahanes võrreldes eelmise perioodiga märgatavalt. Kui eelmisel perioodil oli kasum 121 017, siis mullu oli see 26 384 eurot.
Fotol: Tammsaare Ärikeskus Tallinnas, kus asub ka OÜ Loote Ultraheliskriining.
Foto: Tammsaare Ärikeskuse FB leht

OÜ Loote Ultraheliskriining pakub ambulatoorseid günekoloogilisi ja sünnitusabi teenuseid. 2022. aastal toimus äritegevus keerulises majanduslanguse, vähenenud patsientuuri ning suurenenud konkurentsi tingimustes. Ettevõte jätkas investeeringuid teenustesse ja firma IT-süsteemi parendamisse ning personali teoreetiliste erialateadmiste suurendamisse firma sisemiste ressursside ja reservide arvelt, kirjutab ettevõte oma majandusaasta aruandes.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708