Autor: Kristiina Käit • 17. august 2023

IVKH senine ülemarst Toomas Kariis võtab üle osa Lemberi tööst sisekliinikus

Kliinikumi sisekliinikus on juhtimismudel muutunud, ühendati senised kliiniku juhi osakoormusega ja kliiniku direktori täiskoormusega ametikohad. Margus Lember jääb ülikooli sisekliiniku juhiks, IVKHst lahkuv Kariis hakkab juhtima kliinikumi sisekliinikut.
Fotol: TÜ sisekliiniku juht ja kliinikumi vanemarst-õppejõud, meditsiiniteaduste valdkonna dekaan Margus Lember.
Foto: Andres Tennus/Tartu Ülikool

Alates 1.09.2023 asub Tartu Ülikooli Kliinikumi sisekliiniku vanemarst-õppejõu ja juhi ametikohale IVKH ülemarst Toomas Kariis, tegemist on tähtajalise ametikohaga ja leping on sõlmitud neljaks aastaks. Kariis on augustis veel Ida-Viru Keskhaigla juhatuse liige ning ülemarst.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708