Autor: Margot Vent • 23. august 2023

COVID-19 võtab Lätis endiselt elu nädalas

Ehkki COVID-19 on ka Lätis vaibunud, ei ole see täielikult kadunud ja võtab endiselt igal nädalal vähemalt ühe elu. Eesti terviseameti viimase epiidülevaate andmeil meil 32. nädalal COVID-19ga seotud surmajuhtumeid ei registreeritud.
COVID-19 võtab Lätis nädalas ühe elu.
Foto: Shutterstock

Pauls Stradiņši kliinilise ülikoolihaigla kopsuhaiguste ja torakaalkirurgia keskuse juhataja Dace Žentiņa sõnul saabus kogu pandeemia lõikes päev, mil COVID-19ga nakatunud patsiente enam ei olnud alles tänavu suve keskel. Ehkki praegu on nakatumise oht alates pandeemia algusest väikseim, suureneb gripi ja teiste viiruste saabudes sügisel tõenäoliselt ka koroonajuhtude arv, vahendas Läti Rahvusringhääling.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708