Autor: Kristiina Käit • 25. august 2023

Ühe Eesti väikekoha apteegi sulgemise lugu

Ravimiamet teatas oma kodulehel, et 1. septembrist lõpetab Apotheke Keskpuiestee Apteegi haruapteek Püssis tegevuse. Püssi linnas rohkem apteeke ei ole, lähim apteek asub Kiviõlis 5,1 km kaugusel. Meditsiiniuudised uuris apteegilt ja ravimiametilt sulgemise põhjuste kohta.
Fotol: Elroni reisirong Püssi peatuses.
Foto: Wikipedia/Tibukonn

Püssi on vallasisene linn Ida-Viru maakonna loodeosas Lüganuse vallas, kus elanike arv on valla kodulehe andmetel 889. Ravimiamet teatas oma kodulehel apteegi sulgemisest 1. septembril. Tegutsema jääb Püssi haruapteegi põhiapteek Kiviõlis, teises vallasiseses linnas, kus elanike arv on valla kodulehe andmetel 4710.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708