Autor: Kristiina Käit • 13. september 2023

USA soovitab uuendatud COVID-19 vaktsiine kõigile 6 kuu vanustele ja vanematele

USA Haiguste Kontrolli ja Tõrje Keskus (CDC) teatas teisipäeval, et kõik 6 kuu vanused ja vanemad peaksid saama uuendatud COVID-19 vaktsiini, et aidata vähendada koroonaviiruse põhjustatud raskete haiguste, haiglaravi või surma riski.
Uued vaktsiinid õpetavad immuunsüsteemi ära tundma XBB.1.5 viiruste ogavalke, mis endiselt ringlevad ja on tekitanud hulga uusi variante
Foto: Shutterstock

USA Haiguste Kontrolli ja Tõrje Keskuse (CDC) direktor dr Mandy Cohen nõustus immuniseerimispraktikate nõuandekomitee ehk ACIP-i soovitustega, eksperdirühmaga, mis nõustab CDC-d vaktsiinisoovituste osas, teatas CNN.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099