Autor: Meditsiiniuudised • 21. september 2023

Rakvere Haigla tähistab 150. tegutsemisaastat konverentsiga

Rakvere Haigla tähistab 12. oktoobril 150 aastat järjepidevalt tegutsemist kutsetega konverentsiga, huvitav on vestlusringi teema: suur haigla vs väike.
Rakvere haigla üks hoonetest.
Foto: Rakvere haigla koduleht

Paneelarutelu „Raviteenuse võimalikud suundumused Eestis, suurhaiglad vs väikehaiglad“ keskendub üldhaigla rollile haiglavõrgus ja meditsiinikorralduses. Paneelarutelus osalejad on Toomas Kariis, TÜ Kliinikumi Sisekliiniku juht; Pille Mukk, Raplamaa Haigla SA juhatuse liige ja Põhja-Eesti Regionaalhaigla sisehaiguste kliiniku juht; Ain Suurkaev, Aktsiaselts Rakvere Haigla juhatuse esimees; Arvi Vask, Lõuna-Eesti Haigla juhatuse liige; Kersti Esnar, Sotsiaalministeeriumi tervisesüsteemi arendamise osakonna juhataja; Maire Suurkivi, Sõmeru Perearstikeskus, perearst Paneelarutelu hoiab koos Külvar Mand, Järvamaa Haigla juhatuse esimees.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099