Autor: Kristiina Käit • 26. september 2023

Baltimaade biotehnoloogia konverentsilt: uued trendid glaukoomi diagnoosimisel

Eelmisel nädalal Leedus toimunud Baltimaade rahvusvahelisel biotehnoloogia konverentsil „Life Sciences Baltics“ rääkis USA oftalmoloogiaprofessor Alon Harris muu hulgas glaukoomi diagnoosimise uutest meetodidest, mis hõlmavad AI ja matemaatiliste mudelite kombineerimist.
Fotol: USA oftalmoloogiaprofessor Alon Harris Leedus toimunud "Life Sciences Baltics" konverentsil loengut pidamas.
Foto: Meditsiiniuudised

Järgneb kokkuvõte USA oftalmoloogiaprofessori, Mount Sinai haigla oftalmoloogilise tehisintellekti ja inimtervise keskuse kaasdirektori Alon Harrise ettekandest „Silm kui aken kehasse: täiustatud pilditehnoloogia, matemaatilised mudelid ja tehisintellekt silma- ja süsteemsete haiguste tuvastamiseks”

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099