Autor: Meditsiiniuudised • 5. oktoober 2023

Peaasi.ee konverentsilt: Eesti kaotab vaimse tervise probleemide tõttu aastas 2,8% SKTst

Neljapäeval toimuval Peaasi.ee 15. tegutsemisaastale pühendatud konverentsil "Kas jätkuvalt pole hullu?" keskendutakse vaimse tervise raskuste ennetusvõimalustele koolis ja tööl ning vaimse tervise abi kättesaadavuse parandamisele. Eesti kaotab vaimse tervise probleemide tõttu aastas 2,8% SKTst.
Peaasi.ee tähistab konverentsiga 15. tegevusaastat
Foto: Peaasi.ee

"Vaimse tervise probleemide statistilised numbrid on halastamatud. Sama halastamatu on mõju riigi rahakotile: OECD ja Euroopa Liidu hinnangul kaotab Eesti vaimse tervise probleemide tõttu aastas 2,8% SKTst," selgitas Peaasi.ee tegevjuht, kliiniline psühholoog Anna-Kaisa Oidermaa.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099