Autor: Meditsiiniuudised • 10. oktoober 2023

Sel nädalal hindavad väliseksperdid Eesti valmisolekut tervishoiu kriisideks

Sel nädalal hindavad väliseksperdid Eesti tervishoiukorralduse ja tervishoiu kriisideks valmisoleku hetkeseisu. Hindamise käigus saadakse ülevaade parandamist vajavatest valdkondadest ja praegusest valmisolekust, mis võimaldab paremini suunata ka olemasolevaid ressursse.
Sel nädalal hindavad väliseksperdid Eesti tervishoiukorralduse ja tervishoiu kriisideks valmisoleku hetkeseisu.
Foto: Sven Tupits

Terviseameti riskijuhi Kristian Sirpi sõnul uuritakse hindamise käigus seda, milline on Eesti valmisolek reageerida laiaulatuslikele terviseohtudele, näiteks pandeemiale või muudele lokaalsetele juhtudele. „Lisaks analüüsitakse, kui hästi on varasemalt hakkama saadud varasemate ohtudega,“ selgitas ta ja lisas, et hindamine annab usaldusväärse ülevaate meie tervishoiu valmisolekust.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708