Autor: Meditsiiniuudised • 16. oktoober 2023

Roche Poola juht: tervishoid ei ole kulu, vaid investeering

Kuidas vähendada Euroopas ja maailmas tervishoiu kvaliteedi ebavõrdsust ning miks see oluline on – Irma Veberič, Roche Poola juht rääkis AmChami tervishoiukonverentsil, kuidas saame sellest kõik õppida.
Poola Roche juht Irma Veberič
Foto: Nikita Turok, ACube Agenccy

Irma Veberiči sõnul oli COVID-19 kriis äratus kõigile üle maailma: kõik riigid kogesid tervishoiusüsteemide ebaõnnestumisi, isegi kokku kukkumisi. "Ja meie põlvkonna võimalus on sellest kõigest õppida, teha asju paremaks. Ma näen, et täna on maailmas üldse kaks kõige olulisemat teemat: kliimamuutustele leevenduse ja tervishoiuküsimustele lahenduste leidmine. Kui esimese puhul on meile lahendused seni pigem teoreetilised, siis tervishoiu puhul tegelikult teame, mis on lahendused. Me teame, kuidas asju parandada ja need lahendused on ka päriselt olemas," lausus ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099