Autor: Diana Ingerainen • 25. oktoober 2023

Ingerainen: vaktsineerimise eest võiks töötajale anda vaba päeva

Sesoonsete haiguste perioodil on parim meede probleemide ennetus ja siin on suur roll tööandjal: senisest enam tuleks tähelepanu pöörata usalduslikele suhetele ettevõttes ning igati soodustada vaktsineerimist.
Perearst Diana Ingerainen.
Foto: Raul Mee

Eestis on taas käes sesoonsete haigestumiste aeg. Sügis-talvisel-kevadisel ajal on meil ülemiste hingamisteede viirushaigusi alati rohkem kui suvel. Mida tööandjad-ettevõtjad saavad omalt poolt teha, et haigestumist vähendada, küsib Ingerainen Äripäevas.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708