Autor: Meditsiiniuudised • 2. november 2023

GALERII: Eesti parim hooldustöötaja on Diana Dudina Alutaguse hoolekeskusest

Tartu tervishoiu kõrgkoolis esmaspäeval peetud hooldustöötajate üle-eestilistel kutsevõistlustel osales kokku 15 meeskonda. Võistluste üldvõitjaks tunnistati Alutaguse hoolekeskuse hooldustöötaja Diana Dudina.
Eesti parim hooldustöötaja Diana Dudina (vasakult esimene).
Foto: Riina Laurson

Sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo rõhutas oma tervituskõnes hooldustöötaja töö keerukust, suhtlemisoskuste vajalikkust ning vajadust ennast pidevalt arendada ja õppida. Samuti tunnustas ta Tartu linna, tervishoiu kõrgkooli ja Eesti Sotsiaalasutuste Juhtide Nõukoda võistluste korraldamise eest.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099