Autor: Kristel Härma • 14. november 2023

Välja visatud kliinik läks Hepsori vastu kohtusse

Septembris Tallinnas Pärnu maantee ruumidest välja visatud erakliinik läks maja omava Hepsori ja perekond Pollide ettevõtte vastu kohtusse, et saada tagasi kliiniku ruumid ning ruumides olev vara, kirjutab Äripäev.
Pärnu maantee 113 maja kaheksal korrusel on sisustatud ruumid kliiniku jaoks. Maja omaniku käes on nii erakliiniku endised ruumid kui kogu seal olev vara.
Foto: Andras Kralla

Hepsori juhi Henri Laksi sõnul on nende hinnangul Novel Clinic Assets OÜ hagi pahatahtlik, sest nad ei täitnud üürilepingut ja üürilepingu kehtivuse taastamine ei too sellele ettevõttele investorit ega uut raha, mida nad on juba pikka aega otsinud. Novel Clinic AS-i maksuvõlg on hetkeseisuga üle 330 000 euro.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708