Autor: Kristel Härma • 16. november 2023

Suletud erakliinikul on kaelas 17 töövaidlust ja suur maksuvõlg

Tallinna erakliinik Novel Clinic andis töötajatele teada, et ettevõttel pole võimalik neid palgal hoida, kuid koondamise asemel soovitas inimestel ise oma töölepingud üles öelda ja seejärel töövaidluskomisjoni minna.
Novel Clinicu hoone, kust arstid tööle asuda ei ole saanudki.
Foto: Andras Kralla

"Augustikuu pool palka on saamata, pluss siis september ja oktoober," ütles üks oktoobrikuus töölepingu üles öelnud Novel Clinicu töötaja. Kõmuline erakliinik Tallinnas Kitsekülas uues majas ei jõudnud kunagi uste avamiseni, kuid tööinspektsioonis ootab juba lahendamist 17 ettevõttega seotud töövaidlust, kirjutab Äripäev.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708