Autor: Margot Vent • 20. november 2023

GALERII: Ravimikonverents heitis pilgu tulevasse aastasse

Möödunud reedel toimunud Meditsiiniuudiste ravimikonverentsil vaadati tagasi möödunud ja heideti pilk tulevasse aastasse, kus saavad tooni andvaks alanud nädalal ilmselt vastu võetavad ravimeid puudutavad seadusemuudatused.
Konverentsi vestlusring.
Foto: Meeli Küttim

Konverentsi esimesel sessioonil rääkis sotsiaalministeeriumi ravimiosakonna juhataja Eda Lopato osakonna tegemistest ja uudistest, ravimitootjate liidu ravimite registreerimise töörühma juht Aet Raukas elektroonilisest tooteinfost ning ravimiameti peadirektori asetäitja Ott Laius ravimite kättesaadavusest ja tarneraskustest.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708