Autor: Meditsiiniuudised • 23. november 2023

Riskirühmad on end aktiivselt gripi vastu vaktsineerida lasknud ja vaktsiini tuleb juurde

Tervisekassa teatel on oktoobri ja novembri jooksul tasuta gripivaktsiini saanud enam kui 90 000 riskirühma inimest, lisaks on tasulise vaktsiini saanud üle 40 000 riskirühma mitte kuuluva inimese. Et 80% riskirühmadele mõeldud vaktsiinist on süstitud, on vaktsiini juurde tellitud, ent seni saab riskirühmadele vaktsiini lõppedes tervisekassa kulul süstida tasulist vaktsiini.
Juba detsembris on oodata uusi vaktsiinidoose.
Foto: Shutterstock

Tervisekassa juhatuse liige Maivi Parv avaldas heameelt selle üle, et inimesed on üha terviseteadlikumad ja end vaktsineerida lasevad. Samuti tunnustas ta perearstikeskuste, apteekide ja raviasutuste vaktsineerijaid tehtud efektiivse töö eest.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099