Autor: Meditsiiniuudised • 1. detsember 2023

Perearst Marje Oona selgitab, millist toidulisandit võtta võiks ja millist kasu neist oodata

Tartu ülikooli peremeditsiini ja rahvatervishoiu instituudi peremeditsiini kaasprofessor, perearst Marje Oona rääkis sel nädalal alanud toidulisandite teadliku kasutamise vajalikkusele tähelepanu juhtiva kampaania valguses, millist toidulisandit võtta võiks ja millist kasu neist oodata.
Perearst Marje Oona.
Foto: Andres Tennus

Doktor Oona sõnul ei saa toidulisanditega kompenseerida ületöötamist, vähest liikumist, korrast ära läinud inimsuhteid ja kõike muud, mis enesetunnet kehvaks teeb. "Oleks tore, kui sellised lihtsad ja sageli päris märkimisväärse rahasumma eest ostetavad lisandid selles aitaksid, ent kahjuks siiski mitte," ütles ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099