Autor: Margot Vent • 12. detsember 2023

Läti haiglates on üle viiesaja COVID-19-patsiendi

Läti kõrgest COVID-19sse nakatumise määrast annab tunnistust ka haiglates viibivate patsientide arv: haiglates on hetkel üle viiesaja koroonapatsiendi. Kasvab nii raskelt haigestunute kui ka selle tõttu surevate inimeste arv.
Eelmisel nädalal suri Lätis koroona tõttu 23 inimest.
Foto: Shutterstock

Sealse haiguste ennetamise ja tõrje keskuse (SPKC) riskianalüüsi ja ennetuse osakonna direktori, epidemioloog Jurijs Perevoštšikovsi sõnul oli pandeemia-aastate haigestumus samal perioodil küll kõrgem, ent viiruse kontsentratsioon reovees näitab, et eelmisel hooajal registreeritud näitajad on ületatud, vahendas Läti rahvusringhääling.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099