Autor: Violetta Riidas • 15. detsember 2023

RAADIOS: Enne lapsega EMOsse tõttamist suhtle perearstiga

Reedeses Terviseuudiste saates räägivad Tallinna Lastehaigla erakorralise meditsiini osakonna juhataja Helke Nurm ja traumatoloog Jana Kritt sellest, millisel juhul pöörduda perearsti poole ja millal on vaja kutsuda kiirabi või minna EMOsse.
Fotol: (vasakult) Lastehaigla traumatoloog dr Jana Kritt ja lastehaigla EMO juhataja Helke Nurm.
Foto: Violetta Riidas

Ükskõik kui palju me oma lapsi hoiame ja kaitseme, siis ikka juhtub nendega aegajalt õnnetusi. Samuti jäävad nad vahel ootamatult väga haigeks. Sarnaselt täiskasvanute EMOdele on aga üle koormatud ka lastehaigla erakorralise meditsiini osakond. Millal piisab perearstist ja millal on vaja tõesti haiglasse minna või kiirabi kutsuda, räägivad Terviseuudiste saates Tallinna Lastehaigla erakorralise meditsiini osakonna ehk EMO juhataja dr Helke Nurm ja traumatoloog dr Jana Kritt. Saadet juhib Violetta Riidas.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099